Nyhet! Volo – Espressomaskiner som forener stil, funksjon og perfekt kaffe

Nyhet! Volo – Espressomaskiner som forener stil, funksjon og perfekt kaffe

Med vår nye Volo-serie blir det enklere enn noensinne å nyte en perfekt kopp espresso eller andre kaffedrikker, hver dag.

Uansett om du vil ha en klassisk espresso, en silkemyk cappuccino eller en rask brygging med kapsel, tilbyr Volo eleganse, funksjonalitet og pålitelighet i hver kopp.

Smart teknologi og espressomaskiner for alle behov

Volo-serien er utstyrt med smarte funksjoner som gjør kaffebryggingen både rask og enkel. Serien omfatter tre modeller – en helautomatisk espressomaskin og to multifunksjonelle kapselmaskiner – som gir deg friheten til å velge den maskinen som best passer din bryggestil og dine behov. Uansett om du ønsker full kontroll over hver detalj eller foretrekker enkelheten med kapsler, finnes det en Volo-maskin som er perfekt for deg.

Skandinavisk design og holdbar funksjonalitet

Volo-serien kombinerer minimalistisk, skandinavisk design med funksjoner som gjør kaffebryggingen til en nytelse. Maskinene er ideelle selv for mindre kjøkken uten å gå på kompromiss med ytelse. Designet og utviklet i Norge med fokus på varig kvalitet, sikrer Volo at hver kopp kaffe gir den samme høye smaksopplevelsen, gang på gang.

Utforsk Volos espressomaskiner her

    Previous Next